Elérhetőségek

Városkapu AJÁNDÉKBOLT

Cím: 9730 Kőszeg,
Városház u. 1.
Telefon:
+36-30/684-7373
Facebook: https://www.facebook.com/ajandek.koszeg/
E-mail:
ajandek.koszeg@gmail.com
Cégadatok Nyitvatartás


Fizetési és szállítás


Fizetési és Szállítási feltételek

Fizetési feltételek

1. Banki átutalás – (csak számla küldés után!)

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted előre. Kérjük, hogy az átutalást csak a számla megérkezése után indítsd! Az átutaláshoz szükséges adatok:

Számlavezető bank:   OTP

Cégnév:                      Kőszegi Városkapu Kft.

Számlaszáma:            11747051-21445310

(A hivatkozási számlaszámot kérjük feltüntetni a közlemény rovatban.)

2. Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot.

3. Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban egyelőre még nincs lehetőség bankkártyás fizetésre, csak az üzletünkben történő személyes átvételkor. Dolgozunk az ügyön, hogy távollévő vásárlóinknak is tudjuk nyújtani ezt a kényelmi szolgáltatást. Addig is türelmüket kérjük.

Szállítási feltételek

Cégünknél lehetőség van a webshopban megvásárolt terméket, személyesen az üzletünkben átvenni, vagy házhoz szállítással, illetve csomagpontra rendelni a GLS (General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. ) vagy a FOXPOST futárszolgálattal.

Házhozszállítás futárszolgálattal - szolgáltatás

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 2-5 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Szállítási címnek kérünk a megrendelés során olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti (amennyiben azt már korábban nem fizetted ki banki átutalással).

Miután a futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat emailben értesítést küldünk neked. Az értesítőben feltüntetjük a csomag azonosító számát. Ettől kezdve a csomagod már a futárszolgálat logisztikai rendszerében van. A csomag útját a futárszolgálat csomag követési rendszerében az azonosító megadásával követheted. Ha a megrendelésed során bármilyen megjegyzést átadtál nekünk, ami hasznos lehet a kézbesítés során, azt mi a futárszolgálat felé feltüntettük, így a kézbesítő futár ezek alapján jár el.

Szállítási költségek – 2024. évben:

Futárszolgálat házhozszállítás díja csomagok esetén:

0-10 kg:          kb. 2.500.-Ft, de doboz mérettől függ! A költségekről minden konkrét esetben  egyeztetünk a megrendelővel!

Utánvét felára   500.-Ft

VISSZÁRU

Ha nem tetszik a rendelt termék?

Cégünk minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosít 14 napon belül. Az árut normál belföldi csomagként, saját költségeden kérjük, juttasd vissza az alábbi címre:

Kőszegi Városkapu Kft. Városkapu Ajándékbolt 9730 Kőszeg, Városház u. 1.

(utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni)

A beérkezést követően a terméket cseréljük, az értéke levásárolható vagy visszautaljuk az árát a kért számlaszámra.

Visszaküldés esetén kérem írásban jelezze a vásárolt termékkel kapcsolatos problémáját! Lehetséges előre emailben, vagy a csomagban a termékhez csomagolva.

Köszönjük!

 Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
Városkapu AJÁNDÉKBOLT - Magyar