Elérhetőségek

Városkapu AJÁNDÉKBOLT

Cím: 9730 Kőszeg,
Városház u. 1.
Telefon:
+36-30/684-7373
Facebook: https://www.facebook.com/ajandek.koszeg/
E-mail:
ajandek.koszeg@gmail.com
Cégadatok Nyitvatartás


Fizetési és szállítás


Fizetési és Szállítási feltételek

Fizetési feltételek

1. Banki átutalás – előre utalás (csak számla küldés után!)

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted előre. Kérjük, hogy az átutalást csak a számla megérkezése után indítsd! Az átutaláshoz szükséges adatok:

Számlavezető bank:   OTP

Cégnév:                      Kőszegi Városkapu Kft.

Számlaszáma:            11747051-21445310

(A hivatkozási számlaszámot kérjük feltüntetni a közlemény rovatban.)

2. Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot.

3. Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban egyelőre még nincs lehetőség bankkártyás fizetésre, csak az üzletünkben történő személyes átvételkor. Dolgozunk az ügyön, hogy távollévő vásárlóinknak is tudjuk nyújtani ezt a kényelmi szolgáltatást. Addig is türelmüket kérjük.

Szállítási feltételek

Cégünknél lehetőség van a webshopban megvásárolt terméket, személyesen az üzletünkben átvenni, vagy házhoz szállítással rendelni a GLS (General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. ) futárszolgálattal.

GLS házhozszállítás szolgáltatás

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Szállítási címnek kérünk a megrendelés során olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti (amennyiben azt már korábban nem fizetted ki banki átutalással).

Miután a futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat emailben értesítést küldünk neked. Az értesítőben feltüntetjük a csomag azonosító számát. Ettől kezdve a csomagod már a GLS logisztikai rendszerében van. A csomag útját a GLS csomag követési rendszerében az azonosító megadásával követheted. Ha a megrendelésed során bármilyen megjegyzést átadtál nekünk, ami hasznos lehet a kézbesítés során, azt mi a futárszolgálat felé feltüntettük, így a kézbesítő futár ezek alapján jár el.

Kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag épségét átvételkor. Sérült csomag esetén kérjük, azt jelezd a kiszállító futárnak. Ebben az esetben a futár a sérülésről jegyzőkönyvet készít, mely alapján a későbbiekben megállapítható a kártérítés. Jegyzőkönyv nélkül a sérült csomag átvételéről szóló reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási költségek – 2022. évben:

GLS házhozszállítás díja szabványos csomagok esetén:

0-10 kg:          kb. 2.500.-Ft, de csomagmérettől függ! MInden esetben egyeztetünk a megrendelővel!

Utánvét felára   500.-Ft

VISSZÁRU

Ha nem tetszik a rendelt termék?

Cégünk minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosít 14 napon belül. Az árut normál belföldi csomagként, saját költségeden kérjük, juttasd vissza az alábbi címre:

Kőszegi Városkapu Kft. Városkapu Ajándékbolt 9730 Kőszeg, Városház u. 1.

(utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni)

A beérkezést követően a terméket cseréljük, az értéke levásárolható vagy visszautaljuk az árát a kért számlaszámra.

Visszaküldés esetén kérem írásban jelezze a vásárolt termékkel kapcsolatos problémáját! Lehetséges előre emailben, vagy a csomagban a termékhez csomagolva.

 Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
Városkapu AJÁNDÉKBOLT - Magyar