Elérhetőségek

Városkapu AJÁNDÉKBOLT

Cím: 9730 Kőszeg,
Városház u. 1.
Telefon:
+36-30/684-7373
Facebook: https://www.facebook.com/ajandek.koszeg/
E-mail:
ajandek.koszeg@gmail.com
Cégadatok Nyitvatartás


Nászajándékok

Nászajándék ?!

 

Az esküvői ajándékozás mikéntje napjainkban, ezt a címet is adhattam volna eme eszmefuttatásnak.

Az ajándékozás sikere ugyebár az ajándékozó szándékán és lehetőségein, valamint a megajándékozott fogadókészségén múlik alapvetően.
Napjainkban ez az esküvői ajándékozásnál a legnehezebb közös nevezőre hozni a generációs különbségek, az idősebb rokonok tradicionális beidegződései, a pénzügyi korlátok miatt, valamint a fiatal generáció "veleszületett" öntudatossága, hasznosság szempontú értékelése és pénzközpontú értékmérője folytán.
Násznép legyen a talpán, akik mind olyan ajándékokkal tudják meglepni az ifjú párt, melyben igazán örömüket lelik és hasznukat veszik.

 

Kedves Jegyespár, Tisztelt Násznép!

 

Legyenek egymással megértők, és mindenekelőtt kommunikáljanak!

A fiatalok mondják el, írják le, akár nászajándék lista formájában, hogy mire van szükségük, mire vágynak igazán, azonban vegyék figyelembe azokat és lehetőségeiket, akikkel a jeles napot ünneplik.

Ha tekintettel vannak a saját maguk által meghívott násznépre, biztosan megtesznek mindent az Önök örömére.

A rokonság -és itt a barátokat nem említeném, hisz ők sokszor több bepillantást nyernek a fiatal pár mindennapjaiba-, pedig ne vegye zokon, hogy "megmondják nekik" mit vegyenek ajándékba.

A nászajándéklista nagyszerűsége abban áll, hogy valós igényt kielégítve szerezhetünk örömöt, megkíméli az ajándékozót a fejtöréstől, utánajárástól, időt spórol, megóv a felesleges pénzkidobástól.

A fiataloknak meg kell érteniük, még ha valóban pénzre is van szükségük, és kérésüknek az idősebb rokonok is hajlandók eleget tenni, az ajándékozók mindenképpen azt szeretnék, ha az ajándékra nézve rájuk és a jeles alkalomra emlékeznének. Fogadják tehát örömmel tőlük azokat az apróságokat, amelyekbe közös életük megkönnyítését támogató "ajándékokat" teszik.

Fognak kapni néhány olyan, Önök által feleslegesnek, haszontalannak, ízlésüknek nem megfelelő ajándékot, amelyek esetleg későbbi életük során bizonyíthatják létjogosultságukat.
Ne feledjék az ajándékozók többsége nagyobb élettapasztalattal, kiforrottabb ízléssel rendelkezik már Önöknél és a legjobb szándék vezéreli őket.

 

Higgyék el a legjobb szándékkal és legszívesebben

nászajándékot vásárolnak az emberek.
Az esküvői ajándékozást nemcsak letudni akarják,

hanem igazán ajándékozni szándékoznak.

 

A rokonság és a barátok elsősorban ne a saját vágyaikból, vagy elavult tradiciókból induljanak ki, hanem a fiatalok valós igényeiből, szükségleteiből, az esküvővel járó hagyományok modern formába öntéséből (pl. mindig kell album, képkeret, díszdoboz az esküvői emlékeknek, páros pezsgőskehely emlékeztetőnek, gyűrűtartó a karikagyűrűknek, apró figurák ...).

Ma már ritkán fogadják szívesen a tradicionális porcelán, vagy kristály készletet. Ha mindenképpen ilyent szeretnének ajándékozni, -hisz mi már tudjuk, előbb-utóbb szükség lesz rá-, bátran válasszanak a modernebb formákból, dekorokból és színekből.

Hosszasan adhatnánk még tanácsot, de a személyeket megismerve, kérdéseket feltéve könnyebb a mi dolgunk is, úgyhogy azt javasoljuk látogassanak el üzletünkbe, hátha kincsre lelnek, és igazán emlékezetes lesz az esküvői ajándék.

Nászajándékok

Vissza az előző oldalra!
Városkapu AJÁNDÉKBOLT - Magyar